Stor Hertigen Mephistophilis från Svarta Korpen och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Stor Hertigen Mephistophilis är beskriven i boken Svarta Korpen, och detta är hans sigill.

 

 

Stor Hertigen Mephistophilis är beskriven i Svarta Korpen (The Black Raven). Nedan kommer du hitta användbar information om denna demon.

 

 

 


 

Stor Hertigen Mephistophilis

 

 

Demonen Mephistophilis finns beskriven i boken “The Black Raven” (Faust) och detta är hans sigill.

”Jag är Mephistophilis och jag är den stora mästaren av många konster. Jag är en av de sju Hertigarna av Svarta Korpen. Jag kan lära dig många saker mycket snabbt.

Jag kan ge dig lycka och tur i livet. Jag har många demoner under mitt kommando. När jag befaller dem att tjäna gör de det så snabbt. ”

Källa: The Black Raven

 

 

 


 

Financiella pakter med demoner

 

 

 

Detta är sigillet av Ärkedemonen Lucifuge Rofocale. Denna demon beskrivs i The Grand Grimoire.

 

 

Jag har har avtalat många finansiella pakter med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis. Jag avtalade också flera finansiella pakter med Lucifer och Belial.

En finansiell pakt är ett affärsavtal mellan dig och demonerna. Naturligtvis tillhandahåller inte demonerna sina tjänster gratis.

Demonerna vill ha en betalning även av häxan trots att häxan är deras närmaste vän. Mina klienter bjuder demonerna på fin mat under varje fullmåne.

Efter ritualer med Mephistophilis började jag förstå att drömmar faktiskt går i uppfyllelse, men det är viktigt att veta vad vi vill ha i livet.

Mephistophilis lär ut strategi och planering. Denna demon skickade mig till speciella platser för att göra specifika undersökningar.

Han undervisar om marknadsföring och om kopplingen mellan symboler och den mänskliga hjärnan. Lycka och bra tur har varit med mig hela tiden tack vare Mephistophilis.

Denna demon är en väldigt begåvad psykolog och han lär ut hur man kan öka försäljningen och hur man kan öka på inkomsten.

Mephistophilis lärde mig saker om målsidor, interna länkar, RSS-flöden, knappar (och hur man skapar dem), nyckelord, färger och hur färger påverkar människor att fatta beslut.

 

 

 


 

Mephistophilis: motsvarigheterna

 

 

Mephistophilis matchas med Klifan Gamaliel (Yesod). Denna plats styrs av planeten Månen.

 

 

Det finns en symbol av Månen bredvid sigillet av Mephistophilis i Svarta Korpen. Detta innebär att Mephistophilis matchas med Gamaliel och motsvarigheterna av Yesod kan användas även för Gamaliel.

Styrande planet: Månen

Dag: måndag

Astrologisk timme: Månen

Sigill av papper (färg): lila

Stearinljusets färg: silver eller lila

Sigill av metall: silver

Antal (nummer i magi): 9

Ädelsten: bergskristall

Den bästa dagen för ritualer med Mephistophilis är måndag. Du kan finjustera din magi genom att göra ritualen under astrologiska timmen av Måne.


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft