Stor Hertigen Ariel från Svarta Korpen och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Stor Hertigen Ariel är beskriven i Svarta Korpen och detta är hans sigill.

 

 

Jag är Stor Hertigen Ariel och jag är en av de sju Hertigarna av Svarta Korpen. Jag ansvarar för allt över och under jorden. Jag är också ansvarig för många legioner av demoner.

Jag kommer att vara användbar för vissa människor. Vissa människor kommer jag skada. Jag kommer att svara och bete mig på ett sätt som du har kallat mig.

Jag är en envis demon och jag hjälper inte vem som helst. Jag väljer vem jag ska hjälpa. Du måste kalla mig med dominans och beslutsamhet. Jag är härskare över alla gudarnas skatter.

Källa: The Black Raven

 

 

 


 

Den Svarta Korpen: liknande demon

 

 

Aziel

 

Det här är sigillet av demonen Aziel från den Svarta Korpen.

 

 

Jag är Aziel och jag ansvarar för alla dolda skatter på jorden. Jag har förmågan att öppna upp alla skatter och jag ger dem till den jag gillar.

Jag är en knepig demon och jag gillar att luras. Jag dyker upp i form av en tjur, men jag kan också ta på mig andra former.

Jag förväntar mig att du ger mig kontroll över allt i ditt liv, eftersom jag är stolt och har många legioner av demoner som tjänar mig.

Jag har en titel av en Stor Hertig. Du måste kalla på mig med respekt ingivande dominans , eftersom jag är en Stor Hertig på jorden.

Jag har många saker under mitt kommando. Du måste kalla mig på rätt sätt, annars kommer jag inte att dyka upp inför dig.

Du borde gravera mitt andra sigill i guld. Jag kommer att visa dig mitt andra sigill om du ber mig göra det. Jag är lika snabb som mänsklig tanke.

Källa: The Black Raven (Faust)

 

 

 


 

Ariel: mostvarigheterna

 

 

Detta är det Klifotiska Trädet.
Ariel är demonen av Hod eller Samael. Det finns en symbol av planeten Merkurius i Ariels sigill.

 

 

Eftersom Ariel har symbolen av planeten Merkurius i sitt sigill, anser jag att han är en demon som kommer från området av Samael. Motsvarigheterna av Hod kan användas även för Samael.

Styrande planet: Merkurius

Dag: onsdag

Astrologisk timme: Merkurius

Sigill av papper (färg): orange

Antal i magi: 8 (8 apelsiner till exempel)

Växt: Orkide

Den bästa dagen för ritualer med Ariel är onsdag. Du kan finjustera din magi genom att göra ritualen under den astrologiska timmen av Merkurius.

Överflödiga och rika gåvor bör ges till envisa demoner som Ariel. Envisa demoner bör behandlas med stor respekt. Det är också mycket bra att kalla på Lucifer först och sedan be Ariel att komma.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft