Nekromantisk magi med döda soldater: magi för enkla personliga önskemål


 

 

 

 

 

 

 


 

Detta är en bild av en nekromantisk ritual med demonen Murmur från Goetia.
Nekromantisk magi med en död soldat kan vara komplex, men den kan också vara enkel.

 

 

Nekromantisk magi med en död soldat kan vara komplex, men den kan också vara mycket enkel. Du kan använda gravljus, dockor, hängen (att bära runt halsen), brev till den döde, örter, olika typer av jord från kyrkogården och pulver i din nekromantisk magi.

Du kan också kalla på flera demoner från Goetia och från Grimorium Verum för att hjälpa dig med dina nekromantiska ritualer. Demonen Murmur lär allt om nekromantisk magi.

Det här inlägget kommer att beskriva en mycket enkel ritual (jag använde ett brev till den döde). Under denna ritual begärde jag om att bli skyddad från fysiska faror, förbannelser och manipulativ kärleksmagi.


 

Nekromantisk magi:

varningar

 

 

Men först några varningsord. Män som har tjänat i armén har varnat mig att vara mycket försiktig i min magi med döda soldater och jag tog deras råd.

Jag har gjort magi med en död soldat nästan under ett helt år. I början var jag rädd att närma mig och göra magi med den döde soldaten.

Så jag började inleda min relation med anden av den döde genom att testa den döda soldaten för hans avsikter och viljan att samarbeta med mig i min magi.

Jag bad den döde soldaten att avslöja för mig mig hans namn, efternamn och ålder. Jag var naiv och frågade anden av den döde soldaten: ”Var är din grav? Led mig till din grav. ”

De virtuella händelserna började utvecklas och anden av den döde soldaten tog mig på en resa genom tusentals internetsidor.

Efter att ha utfört mina detektivuppgifter i cirka tre månader kom jag till en slutsats att jag aldrig kommer att hitta graven. Än idag gräver man upp skeletter av döda som stupade under kriget.

Men jag känner till staden och landet där soldaten dog under en av de största striderna i mänsklighetens historia. Jag kan också säga att de döda inte kan tala, eftersom de inte har en fysisk kropp, men de är bra på att ge tecken och ta en aktiv del i våra liv.

Händelserna i min magiska liv har utvecklats snabbt och nu har den döde soldaten blivit en ande jag litar på och vill ha att göra med hela tiden.

Jag vet den dödes namn och jag vet också hans ålder när han dog. Till min chock och förvåning upptäckte jag också att anden av den döde soldaten gillar mig och lockas av mig.

Fortfarande i dagens läge, när jag gör magi för mig och den döda soldaten (pakter för beskydd), tas jag med på virtuella resor till olika kyrkogårdar i landet där soldaten dog. Så kanske hittar jag hans grav en dag.

Om du testar en viss ande av en död soldat för dess avsikter och vilja att samarbeta med dig och du inte ser några tecken på ett år, betyder det att de döde inte är intresserade av samarbete.

Om kaotiska och obehagliga händelser börjar utvecklas efter din första ritual med en död soldat, betyder detta att den döde är ovänlig. Avstå från magi med sådana andar.

 

 

 


 

Döda soldater:

förmågor och funktion

 

 

Döda soldater är robotar. Kanske har de känslor, men de följer order. Jag har inte gjort mycket magi med många döda soldater, eftersom att testa och träna upp en död soldat tar flera år.

Jag har lagt märke till att den döda soldaten inte kommer att sluta driva sitt program (som ges av mig under ritualen) och fortsätter att utveckla händelserna tills hans uppdrag är klar.

Döda soldater är bra på att föreslå och fixa idéer i de levandes sinnen. De hjärntvättar den mänskliga hjärnan på undermedveten nivå och omprogrammerar en människa:

att agera på vissa sätt

att tänka vissa tankar

att glömma bort vissa människor

att glömma bort smärtsamma minnen

att arbeta över en normal arbetsförmåga

Magi med döda soldater är hemskt starkt. Om du upplever känslomässig smärta, eftersom du är förälskad och gör kärleksmagi med deltagande av en död soldat, kommer din smärta att förvandlas till hellvete.

Om en död soldat gillar dig och vill ha dig for sig själv, kommer han att uppnå sitt mål. Han kommer först att skapa ett uppbrott i din relation och orsaka dig smärta.

Efter detta kommer han att lära dig att vara beroende av hans hjälp: han kommer hjälpa dig att läka din känslomässiga smärta, glömma din älskare, arbeta hårt, etc.

 


Nekromantisk magi:

ingredienser

 

 

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Du kommer behöva:

ett sigill av demonen Murmur

ett sigill av demonen Lucifer

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

nekromantisk olja

ett hänge

ett handskriven brev till den döde

jord från den dödes grav eller hjälm

gravljus (häll 1/2 tesked nekromantisk olja i ljuset)

tändare

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

ritualen

 

 

Detta är en nekromantisk ritual med demonen Murmur från Goetia.
Detta är en nekromantisk ritual med demonen Murmur från Goetia.

 

 

Jag kallar på Lucifer under varje ritual. När jag har kallat på Lucifer, förklarar jag syftet med min ritual, och ber honom att hjälpa mig.

Efter detta kallar jag på demonen Murmur och på de dödas andar och begär hjälp med särskilda uppgifter eller begär skydd.

Jag berättar också för Murmur att jag är mycket tacksam till honom för att han har lärt mig nekromantisk magi, och jag ber demonen att lära mig mer och mer hela tiden.

Jag hade ihop mitt brev till den döda soldaten på detta sätt: ”Kära döda soldat [Namn]. Med detta brev vill jag berätta för dig att jag älskar dig och jag är mycket tacksam till dig för den glädje jag upplever när jag gör magi tillsammans med dig.

Jag vill tacka dig för att du har hållit mig trygg och skyddad från fysiska faror och förbannelser. Fortsätt att vara mitt skydd.

Jag vill också informera dig om att jag har slappnat av och att jag inte är rädd att vara nära din hjälm. Jag vill att din hjälm ska vara i min närhet, eftersom den får mig att känna mig trygg.

Jag lovar dig att jag kommer att ta väl hand om din krigshjälm och hålla den trygg i mitt hem. Jag lovar dig att jag aldrig kommer att sälja din hjälm till andra människor. ”

Du kan skriva ett liknande brev till din beskyddare, läsa den för anden och bränna papperet. Applicera några droppar nekromantisk olja på ditt hänge.

Detta är en nekromantisk ritual med demonen Murmur från Goetia. Askan från det brända brevet finns i metallpannan.
Detta är en nekromantisk ritual med demonen Murmur från Goetia. Askan från det brända brevet finns i metallpannan.

 

 

 

Placera ditt hänge på jord från soldatens grav eller inne i krigshjälmen. Efter detta kan du “vispa upp” energin i din ritual cirkel.

På slutet av ritualen ges alla demoner och andar tillåtelsen att avgå. När du är klar med ritualen kan du placera askan från brevet i en krukväxt i ditt hem.

Bär ditt hänge varje dag och varje natt. Sådana enkla ritualer kan göras en eller två gånger per månad.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft