Demonen av Algol stjärnorna, Medusa, och hur hon kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen av Algol, huvudet av Algol eller demonen Medusa beskrivs i de tre böckerna av ockult filosofin (H. C Agrippa).

 

 

Demonen av Algol, huvudet av Algol eller demonen Medusa beskrivs i de tre böckerna av ockult filosofin (H. C Agrippa).

De fasta Algol stjärnorna anses olyckliga av de flesta, men det sigillet som du ser ovanför är en av de bästa skyddande talismanerna.

Algol talismanen kommer att skydda dig från förbannelser och manipulativ magi och ondskan kommer att reflekteres tillbaka till avsändaren.

Algol stjärnorna är tre i antal och det är en av dem som är huvudet för Medusa.

 

 

 


 

Magisk etik

 

 

Det är bäst att be Algol att skydda dig från de som är obalanserade och okloka, är kända för att alltid börja bråk, som söker godkännande och vill dominera, och sedan förbannar människor.

Det är inte en bra idé att förbanna människor genom att be Algol att hjälpa dig med ond magi, eftersom sådana skadliga ritualer kan straffas på ett karmiskt sätt.

Även om vi tror att vi har massor av skydd och mycket erfarenhet, kan förbannelser påverka det goda livet vi lever.

Men naturligtvis, om någon har skadad dig och detta har påverkat ditt liv på ett enormt dåligt sätt, har du rätt att be Algol att hjälpa dig att återställa rättvisan.

 

 

 


 

Medusa: hon hoppar in för att skydda dig

 

 

Jag var rädd för att göra magi med Medusa, för jag hade hört fruktansvärda saker om henne. Men äntligen vågade jag kalla på Medusa och frågade henne på ett mycket artigt sätt:

”Moder Medusa, skulle du gå med på att skydda mig? Jag misstänker starkt att jag är under en magisk attack som manipulerar mig. Jag ber dig att öppna mina ögon så att jag kan befria mig från den onda förtrollningen.”

Efter ett par dagar öppnade Medusa mina ögon för det faktum att jag faktiskt var under en manipulativ attack. Förtrollningen bröts och jag vidtog åtgärder genom att hugga av alla kontakter.

 

 

 


 

Barzabel, Algol och min magi

 

 

Demonen Barzabel lär ut försvarets magi och stärker kvinnor och män. Om Mars befinner sig i en bra position i ditt horoskop, kan du göra magi med den planetära talismanen av Mars utan att bli en aggressiv person.

Hur vet man om Mars är i en bra position? Du hittar denna och annan mycket användbar information i mitt inlägg om Barzabel.

Det var Barzabel som lärde mig det som var viktigt att veta och hjälpte mig att veta vilken talisman som är bra för mig och vilken är dålig.

Han ledde mig också till Algol och uppmuntrade mig att kalla på Medusa.

 

 

 

 

Detta är en ritual med Barzabel.
Detta är en ritual med Barzabel.

 

 

Algol är känd som Beta Persei (β Persei). Det är också känt under namnet “Demon Star” eller “Gorgona”. Algol stjärnsystemet består av tre stjärnor som är nästan 93 ljusår från oss.

Algol stjärnorna finns i gruppen av stjärnor som kallas Perseus och de lyser med vackert blåaktigt och orangt ljus. Algol, eller huvudet av Medusa, ligger 26 grader av Oxen. Läs mer om Algol stjärnorna här.

Magi med Medusa bör göras när stjärnan är synlig eller ljus. Undvik att göra magi med Medusa under förmörkelserna. Förmörkelserna av Algol varar 20 minuter vardera.

Du kan göra magi före eller efter förmörkelserna, men om du gör magi när Algol växer, det vill säga före förmörkelsen, är det mycket bra.

Du kommer att anpassa dig till huvudet av Algol om du gör magi innan förmörkelsen. Om du gör magi efter förmörkelsen, kommer du att anpassa dig till Algol stjärnans svans.

Sikta på tiden när Algol stiger. Månen bör inte vara i en motsatt position till Oxen. Det borde vara mycket nära Oxen (tillsammans).

Människor som gör magi med Algol talismanen klagar över problem med internet. Jag började också uppleva sådana problem efter magi med Algol talismanen. Dessa problem är kopplade till förmörkelserna av Algol stjärnorna.

Under natten och efter att jag kallade på Medusa för skydd, drömde jag om Algol stjärnorna. Den huvudsakliga Algol stjärnan (huvudet av Algol) var mycket starkt upplyst och flygde eller kretsade runt de två andra Algol stjärnorna.

Algol talismanen öppnade mina ögon för det faktumet att en fiende hade gjort magi på mig och magin var aktiv. Men eftersom jag har ett mycket starkt skydd från demonen Sabnock, kunde jag förstå vad som händer och vidta åtgärder.

Även om jag inte är en astrolog vågade jag skapa en Algol talisman av papper och kallade på Medusa. Jag var rädd att magin skulle orsaka problem. Medusa är bra för skydd och du bör våga kalla henne då och då.

Även om du beställer en Medusa talisman gjort av metall, är den avsedd för regelbundna ritualer. Om du inte gör magi med din Medusa talisman, tvivlar jag på att du kommer att ha ett starkt skydd på lång sikt.

 

 

 


 

Min ritual med Medusa: ingredienser

 

 

Du kommer behöva:

ett svart stearinljus (använd oliv olja, krossad lagerblad och salvia på ljuset)

Algol är ansluten till Jupiter och Saturn (använd färgerna på Jupiter eller Saturn)

ett sigill av Algol (huvudet av Algol)

oljor för magiskt skydd: patchouli, bergamot och tall (oljorna appliceras på sigillet av Algol och på ditt hänge)

ett hänge på en kedja


Min ritual med Medusa

 

 

 

Demonen av Algol, huvudet av Algol eller demonen Medusa beskrivs i de tre böckerna av ockult filosofin (H. C Agrippa).

Be Algol att skydda dig från förbannelser och manipulativa attacker. Placera ditt hänge på sigillet av Algol och applicera oljorna både på sigillet av Algol och på ditt hänge.

Sedan när du har vandrat ett antal varv medurs, placera handflatorna på sigillet och på ditt hänge.

Bär hänget hela tiden och gör regelbundna ritualer med Algol.


Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft