Demonen Dantalion & magi för att glömma bort en älskare


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Dantalion är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Dantalion från Goetia kan hjälpa dig att glömma bort en älskare. Jag har gjort sådan magi på mig själv och magin gjorde mig helt likgiltig mot mannen av mitt intresse.

Efter ett år förlorade jag allt intresse för mannen av mitt intresse. Dantalion hjärntvättade mig gradvist och väldigt fort till total likgiltighet, och jag började njuta av mitt liv till fullo.

Jag älskar Dantalion för hans unika förmåga att ändra mina tankar i alla riktningar jag önskar. Men det är inte allt. Jag har manipulerat min kakadua också och idag är han kär i mig.

På vilket sätt? Jag hade gjort kärleksmagi på den arga fågeln. Dantalion kan också ändra djurens tankar och känslor och utan att skada djuret.

 

 

 


 

Demonen Dantalion: Goetia

 

 

Dantalion är den 71sta demonen och han rankas som Hertig. Han dyker upp i form av en man med många ansikten (alla mäns och kvinnors ansikten) och han har en bok i sin högra hand.

Dantalion kan lära dig alla konster och vetenskaper, och han kommer också att avslöja för dig vad andra människor tänker.

Dantalion känner till alla mäns och kvinnors tankar och han kan ändra dem som han önskar. Denna demon kan framkalla kärlek.

Dantalion styr 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Dantalion: Daemonolatry Goetia

 

 

Dantalion kan framkalla känslor av medkänsla för andra. Han kan lära en att bli mer medkännande och förstående.

Källa: Daemonolatry Goetia av S. Connolly

 

 

 


 

Dantalion & Barzabel: att läka fobier

 

 

Detta är den planetariska talismanen av Mars med sigillen av planeten Mars, Grafiel och Barzabel.

 

 

Om du har blivit mycket skadad av din tidigare relation och har rädslan för att börja ett nytt kärleksförhållande, eller fortsätta med det, kan du göra magi för att kyla ner dina känslor.

Sådana ritualer ger gradvisa resultat, men de fungerar. Efter ett par månader kommer du att märka att du blir likgiltig mot din älskare. Du kan inte bli skadad om du är avslappnad och likgiltig mot din älskare.

Sådan magi är väldigt grym både mot din älskare och dig, men detta är det enda sättet att skydda dig själv. När din älskare märker att du är avslappnad och likgiltig kommer han (eller hon) att bli chockad, och det kan leda till konflikter.

Men om du har en mycket förstående partner, kanske du vill förklara vilken typ av magi du gjorde på dig själv och varför. De två demonerna som kan hjälpa dig är Barzabel och Dantalion.

Jag gjorde magi med klorin med hjälp av demonen Barzabel för att bromsa händelserna och för att kyla ner min rädsla och tvångstankar.

Faktiskt gjorde jag många sådana ritualer med Barzabel och bad honom att lära mig magi för att skydda mitt hjärta. Barzabel gav mig modet att börja glömma bort mannen av mitt intresse.

Ritualer med demonen Barzabel ledde också till att jag utövar speciella affirmationer för att attrahera bara den bästa attityden och beteendet gentemot mig från mannen.

Efter ett tag gjorde jag en pakt med Dantalion. Jag bad Dantalion att skydda mitt hjärta och hjälpa mig att lugna ner min rädsla.

Jag bad demonen: “Skydda mitt hjärta och hjälp mig att vara i kontroll av mina känslor. Hjälp mig att förvisa min rädsla”

Under loppet av några månader hjärntvättade Dantalion mig helt och hållet till likgiltighet. Men det är klart att du måste vara mycket modig för att våga göra sådan magi eftersom relationen kommer att ta slut också.


Ritual ingredienserna

 

Om du har bestämt att du vill glömma bort en älskare, är det då dessa ingredienser du behöver:

en docka av dig själv

sigillet av Dantalion

ett svart stearinljus (måla med olivolja och applicera krossade lagerblad och krossad salvia)

fyllning för huvudhålan: mynta olja, krossad mynta och befallande pulver

specifika tankar skrivna på ett litet papper (stuvas in i dockans huvudhålighet)


Gör så här…

 

 

Läs tankarna till din docka. Applicera mynt oljan på det lilla papperet. Lägg detta papper i dockans huvud. Häll i befallande pulver och krossad mynta i dockans huvud.

Gnid dockan med befallande pulver och säg dina magiska ramsor över dockan 3 gånger. Nu räcker det! Efter ett par månader kommer du att märka att du blir mer och mer likgiltig och kan fokusera på ditt liv.

Jag erbjuder dig en annan bra ritual som hjälper dig att glömma bort din älskare. Du kan kalla på Dantalion också under denna ritual.

 

 

 

 

 

 

 


Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft