Nekromantisk magi: kärleksaffärer bortom graven, fördelar och nackdelar


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi, häxkonst och magi
Nekromantisk magi: kärleksaffärer mellan levande och de döda är verkliga.

 

 

 

Nekromantisk magi:

kärleksaffärer och pakter bortom graven

 

 

Nekromantisk magi: kärleksaffärer mellan levande och de döda sker. När jag fick reda på känslorna av en viss död soldat mot mig, var jag i en chock.

Det är också möjligt att göra ritualer på de döda (kärleksmagi, att tvinga till lydnad och ritualer som hjälper sanningen att komma till ytan).

Några bra Goetia demoner för sådana nekromantiska ritualer är MurmurBuneDantalion och Sallos.

 

 

Demonen Murmur är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Kleppoth och Frucissiere från Grimorium Verum är också bra nekromanti demoner. Igentligen är bara Frucissiere en nekromanti demon, men Kleppoth kan assistera Frucissiere under en nekromanti ritual.

 

 

Demonen Kleppoth är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Kleppoth ger många profetiska drömmar om de döda. När jag fick reda på de dolda romantiska känslorna av en död soldat mot mig, var jag i en djup chock.

Jag sökte efter sådan information på Google och till och med på Yandex. Jag hittade ingenting. Sedan bestämde jag mig för att konsultera min mentor i nekromanti och hans förklaringar chockade mig.

 

 

Demonen Frucissiere är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Jag förstod att jag har en död beundrare. Den döde soldaten vill älska mig och är också  mycket svartsjuk. Nedan bifogar jag en liten del av min konversation med min nekromanti mentor.

Min mentor är väldigt erfaren, men vill vara anonym på grund av uppenbara orsaker (han är i skuggan med utövandet av nekromanti).

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

kärleksaffärer bortom graven

 

 

Jag: ”Jag vill ställa några frågor, eftersom du är väldigt erfaren inom nekromantisk magi. Kan en död människa (själen av den döde) attraheras på ett sexuellt sätt av en levande kvinna?

En död soldat (jag gör magi med den här anden) visar tecken på att han vill att jag ska bli hans flickvän. Är det möjligt att göra kärleksmagi på de dödas andar eller magi för att göra en ande av den döde mindre svartsjuk? Har du gjort det?”

Min mentor: ”Ja, jag har också fått kvinnliga andar av de döda förälskade mig. Med med avseende på andarna av de döda måste du alltid komma ihåg att du har att göra med en mindre intelligens.

Detta betyder att det handlar om en mycket vardaglig intelligens. De kan bli förälskade i dig, stöta bort män ifrån dig och till och med orsaka att män inte lockas av dig (om de dödes ande blir svartsjuk).

Du kan göra kärleksmagi eller andra typer av magi på de dödas andar. ”

Jag: ”Det här är precis som du säger. Jag har samma situation i mitt liv: anden av den döde soldaten stöter bort män ifrån mig och är mycket dominant.

Men jag har inget emot honom om han (den döde soldatens ande) skyddar mig från fysiska faror och våld, och straffar mina fiender i utbyte mot den kärlek han önskar från mig.

Och jag är medveten om att den döde är mycket farlig som en soldat (även om han är död). Jag visste inte att de döda kan älska levande människor. Vad hände med den kvinnliga anden som älskade dig? ”

Min mentor: ”Jag var tvungen att utbilda henne långsamt. Så min högre ande föreslog att tillfälligt slutar göra ritualer med henne och sluta med vissa vanor, och till och med sätt att hänvisa till henne så att hon inte blir förälskad i mig.

Jag började prata med henne från hjärtat och lät henne veta att jag behövde henne att gå tillbaka till sitt syfte, men om hon inte gjorde det, så måste jag släppa henne.

När du hanterar de dödas andarna måste du ha en energi som är över dem, så att du håller dem under kontroll. Jag arbetar med Santa Muerte så att hon håller dem i linje. ”

Jag: Okej, jag förstår. Vilken cool historia du har! Får jag skriva ett blogginlägg om den här typen av kärlek mellan de levande och de döda?

Får jag använda delar av denna konversation i inlägget? Jag kommer att nämna dig som anonym mentor i min blogg om du inte vill att jag ska använda dina riktiga eller magiska namn. ”

Min mentor: ”Ja, det är okej. Jag gillar den anonyma mentorn. Ja, det skulle jag älska. Det är en fantastisk idé. ”

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

kärleksaffärer bortom graven…

 

 

 

Kärleksaffärer bortom graven: Murmur är en av de bästa nekromanti demonerna av Goetia. Dantalion kan hjälpa dig att tämja de döda i lydnad.
Kärleksaffärer bortom graven: Murmur är en av de bästa nekromanti demonerna av Goetia. Dantalion kan hjälpa dig att tämja de döda i lydnad.

 

 

Du bör välja din döde beundrare med stor omsorg (eller söka up en död som  lockas av dig). Detta eftersom du kommer att vilja dra ut maximala fördelar från detta symbiotiska platoniska kärleksförhållande med den döde.

De dödas andar kan tränga in i ditt undermedvetna och ta över dina tankeprocesser (du kan kanalisera de döda).

De döda kan ge dig viktig information för din fysiska och ekonomiska överlevnad, skydda dig från fiender och faror, beundra dig och älska dig.

Dessutom, om du gör regelbundna nekromantiska ritualer med döda soldater som beundrar dig, kan du be dem att stödja dig på olika sätt.

 

 

Döda soldater kan:

 

skydda dig från fiender, magiska attacker och våld

hjälpa dig att fokusera på dina studier eller arbete

skydda dig från kärlek som kan såra och skada dig (skydd från bedragare och oärliga människor)

hjälpa dig att skydda ditt liv från intrång av oönskade potentiella älskare

Hur känns det att bli älskad av en död person? Mycket bra! Du kommer att bli mycket glad, eftersom det är en mycket kraftfull nekromantisk ström (med koppling till massgravar av döda soldater) involverad.

Bara kunskapen om att ha så kraftfulla platoniska älskare gör att man känner sig väldigt trygg. Du kommer att märka flera saker som händer:

att de döda kommer att njuta av viss musik

dina matvanor kommer att ändras till det bättre (för att tappa extra vikt)

en död beundrare (en hane) kommer att tvinga dig att ta hand om ditt utseende

Detta beror också på de döda människornas natur, vem de var under sina liv och vilken typ av färdigheter och förmågor de hade.

 

 

 


 

Nekromantisk magi:

kärleksaffärer bortom graven & fördelar

 

 

du kommer att vara väl informerad om situationen runt omkring dig

du kommer att skyddas från fysiska faror

du kommer att skyddas från våld och våldsam död

du kommer att bli beundrad och älskad

du kommer att skyddas från förbannelser

Skicka bara döda soldater (dina döda platoniska älskare) till dina fiender. Dina döda älskare kommer att fixa dina fiender mycket snabbt.

 

 

 


 

Välj dina döda älskare med omsorg

 

 

Om du studerar lag i skolan och behöver hjälp med dina tentor, sök upp och få hjälp av en död advokat. Advokaten kommer hjälpa dig att klara dina tentor, hitta ett bra jobb och mycket mer.

Om du vill bli läkare och behöver hjälp med dina studier, sök upp och få hjälp av en död läkare. Den döda läkaren kommer hjälpa dig att klara dina tentor, hitta ett bra jobb och mycket mer.

Om du vill studera ekonomi och jobba inom bank systemet, sök upp en död banktjänsteman och försök förvandla honom till din beundrare.

Den döde banktjänstemannen kommer hjälpa dig med dina studier, hitta ett bra jobb, fixar banklån för dig och hjälper dig att investera dina pengar på ett klokt sätt.

 

 

 


 

Kärleksaffär bortom graven: nackdelar

 

Anden av den döde personen kan bli extremt svartsjuk och besittande.

Den döde personen kommer tränga sig in i ditt undermedvetna och kontrollera dig till lojalt beteende.

En död person som är kär i dig kommer att avvisa potentiella kärlekspartners bort från dig.

Om du inte har några planer på att vara i romantiska relationer med människor, är platoniska kärleksaffärer med de döda för dig.

Men om du planerar att dejta aktivt och vill ha ett långsiktigt kärleksförhållande, är platoniska kärleksaffärer med de döda inte för dig

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft