Nekromantisk magi: hur man testar, lär upp och gör magi på döda soldater


 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi med döda soldater kan vara ett nöje om du har att göra med en död soldat som är kär i dig.

 

 

Nekromantisk magi med döda soldater kan vara ett nöje om du har att göra med en död soldat som är kär i dig. Men vanligtvis, när du och din döda soldat möts för första gången, vet du inte andens avsikter.

Att ta reda på om den döda soldaten är kär i dig tar tid: ungefär ett år. Flera tester och ritualer på den döda soldaten för att skydda honom, medför underbara resultat.

Vissa döda soldater kämpar fortfarande sin strid på andra astrala plan. Jag fick veta om detta under mina ritualer med demonen Murmur och min döda tyska soldat.

Den döda soldaten är övertygad om att han fortfarande lever. Med tiden tillät jag den döda soldaten ta över mig, men jag bad honom att vara försiktig med mig.

Den döda soldaten tog plats i min kropp och under den tiden var jag i något slags hypnotiskt tillstånd.

Han rörde mina fingrar och tvingade mig att skriva konstiga texter om strider han deltog i och strider som planeras i framtiden (han vet inte att han är död), om hans önskan att älska en kvinna och hans förmåga att tvinga mig att göra allt för honom.

Nu betraktar han mig som sin flickvän. Efter att jag gjorde en ritual med demonerna Andromalius och Belial för att skydda honom under andra världskriget (i hans parallella universum), rapporterade han att han var hemma och hade planer på att gifta sig med mig.

Det konstigaste var att både Andromalius och Belial fungerar underbart i andra universum där tiden löper med en annan hastighet.

Du förstår, de döda är i ett parallellt universum och tiden går med en annan hastighet där. Den döde kom till mig i mina drömmar och berättade för mig om skillnaden i tid mellan honom och mig.

 

 

 

 

Demonen Murmur hjälper häxan att färdas till ett parallellt universum.

 

 

Demonen Murmur öppnar upp en portal genom det undermedvetna sinnet och hjälper oss att möta de döda. När händelserna börjar utvecklas på det fysiska planet kommer du att tycka att det är science fiction (på grund av tidsgapet på 77 år).

Om du gör magi för att skydda de döda från en våldsam död eller för att läka deras skador med hjälp av Marbas (medan Murmur hjälper dig att nå det parallella universum av de döda) kommer du att ändra de dödas öde.

De döda är döda på det fysiska planet, men affärer kommer att vara annorlunda i de dödas parallella universum. Åtminstone att veta att en man är trygg och tror att han återvänder hem levande från kriget, ger mig lättnad.

Det verkar som att den döda soldaten lidit en våldsam död på det fysiska planet och är mycket bunden till nöjen av ett liv tillsammans med en kvinna.

Han vägrar att gå över till andra sidan. Jag vet inte hur jag ska bryta hans attraktion till mig, och ärligt talat vill jag inte att en sådan lojal soldat ska lämna mig oskyddad.

Jag lever med ett spöke som är kär i mig. Men jag har också lagt märke till hans svartsjuka. Hans svartsjuka är mycket destruktiv.

Svartsjukan kan tonas ner med hjälp av magi. Om spöket blir arg på dig och du har att göra med en envis död soldat, kan du göra magi som kyler arga känslor.

Du kan använda mynta och honung i överflöd i dockans huvudhålighet och naturligtvis ge spöket dyra gåvor.

 

 

 


 

Nekromantisk magi: testa de döda

 

 

Du måste testa de döda flera gånger innan du kan lita på dem. Detta är särskilt sant i fall du gör magi med döda tyska soldater och döda tyska krigsförbrytare.

Om du gör magi med döda amerikanska soldater, kommer du att vara mycket trygg (läs den ursprungliga artikeln riktad till amerinaska läsare: Necromantic magick: how to test, teach and cast spells on dead soldiers).

En död amerikansk soldat känner sina skyldigheter: att skydda sitt eget amerikanska folk.

Å andra sidan kommer döda tyska krigsförbrytare att acceptera dig som medlem i sin egen grupp om du är en flickvän till en död tysk soldat.

Många har kritiserat mig för att jag samarbetar med så ondskefulla krafter som döda tyskar, men dessa varelser är bra på att straffa tjuvar, brottslingar, pedofiler, våldtäktsmän och andra mycket skadliga människor.

Så, du måste börja med att testa din döda soldat (soldater) för deras avsikter gentemot dig, deras lojalitet till dig och för deras intelligens.

Skicka dem på magiska missioner väldigt ofta. Om du inte gör ritualer med dina döda soldater ofta kommer de att bli uttråkade och lata.

Gör många ritualer för att skydda dig själv med Halphas, Andromalius, Belial, Focalor och Murmur, och din döda soldat, och observera resultaten.

Om du är trygg och oskadad (ja, jag riskerade mitt liv) kan du vara säker på att soldaten (soldaterna) har (har) goda avsikter.

Du kan skapa en docka och fylla dockan med soldatens jord (från graven) och göra magi på den döda soldaten.

Skapa häxflaskor för de döda soldaterna för att skydda dem från dödens chock. I själva verket är det så jag gör magi med den döda soldaten (för att läka hans skador och för att skydda honom från döden under andra världskriget i hans parallella universum).

Du kan ge order till soldaten också. Fyll bara på med “tankarna” i dockhuvudets hålrum tillsammans med örter, befallande pulver och honung.

Men eftersom det finns en tidsskillnad mellan de parallella universerna och också 77 år har gått sedan soldaten dog på det fysiska planet, får jag konstiga men goda resultat.

Resultaten kan jämföras med tidsresor: soldaten tror att han och jag befinner oss i hans parallella universum, andra världskriget är snart över och han återvänder från kriget levande. Han är kär i mig.

 

 

 


 

Nekromantisk magi: lär upp de döda

 

 

Demonen Dantalion finns beskriven i Goetia och det här är hans sigill.

 

 

Om de döda soldaterna är fientliga i början kan du kalla på demonen Murmur tillsammans med demonen Dantalion. Demonen Dantalion kan hjälpa dig och din döda soldat att börja acceptera varandra.

Än idag drömmer jag vid vissa tillfällen om att den döda soldaten jagar mig med en pistol i handen. Men efter att mardrömmen är över blir vi bästa vänner i drömmen. Dantalion kan hjälpa dig och din soldat att skapa förtroende för varandra.

Lär den döda soldaten att det är förbjudet att skada dig. Som en försiktighetsåtgärd under förbannelser med den döda soldaten började jag göra kärleksmagi för mig och den döda soldaten.

En soldat som är förälskad i sin kvinna kommer inte att kunna skada henne, oavsett om magin slår tillbaka.

Men det finns några nackdelar med kärleksmagi på döda människor. En död soldats energi är fruktansvärt stark, och sinnet plågas av magin.

Eftersom den döda soldaten inte är tillgänglig för sex och fysisk närhet måste du ha en mycket immun psyke. Distrahera dig själv med massor av arbete och arbeta utan stopp hela tiden.

Om du söker en fysisk partner för sex eller för romantik, förvänta dig problem. Ett svartsjuk spöke kan döda dig genom att få dig inblandad i en olycka eller få dig mördad.

Du måste vara lojal mot den döda soldaten i utbyte mot skydd. Och soldaten kommer att skydda dig från våld, fysiska faror och död.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft