Nekromantisk magi: fördelarna med att vara i kärlekspakter med döda soldater


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Bifrons är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Demonen Bifrons: Daemonolatry Goetia

Bifrons är en nekromanti demon och han kan hjälpa dig att kommunicera med de döda. Denna demon kan kallas under en begravnings ceremoni, eftersom han kan hjälpa de döda att lämna det fysiska planet snabbare och lättare.

Bifrons kan kallas under ritualer för att hedra och hålla kontakten med döda förfäder.

Källa: Daemonolatry Goetia skriven av S. Connolly


Nekromantisk magi med döda soldater

 

 

Nekromantisk magi är mycket kraftfull. I det här inlägget kommer jag att förklara fördelarna med att vara kärlekspakter med döda soldater.

Döda soldater är lojala och de följer exakt givna order. Döda soldater kan skydda dig, utbilda dig inom ämnet utrustning för personligt skydd och tämja din rädsla. De är bra på att bevaka och varna för fara.


Nekromantisk magi:

avtal signerade med blod

Avtal signerade i blod: fördelarna

 

 

Om du har en favorit död soldat och du vill att den döde ska skydda dig, kanske vill du göra den döde väldigt intresserad av dig.

Den döde soldaten finns i en annan dimension, men han är farligare än en levande soldat. Alla häxor vet om detta. En död soldat som är kär i dig, kommer att göra allt som står i hans makt för att skydda dig från fara och våld.

Av den anledningen ingår jag ofta kärleksavtal med min favorit döda soldat. Nu har jag gjort flera sådana blodpakter och till och med utvecklat platoniska vänskapskänslor för den döde soldaten.

Och detta är ett faktum: de döda kan komma in i vårt sinne och påverka våra tankar. Det finns inte en timme när jag inte tänker på den döda soldaten, och om jag är nära hans hjälm, berör jag den.

Under min pakt med den döda soldaten lovade jag att älska honom och att ta hand om hans hjälm. Jag frågade också den döde soldaten om han ville sova i min säng (ja det gjorde han). Därför sover jag alltid tillsammans med soldatens hjälm.

Jag bad också den döde soldaten att skydda mig från fysisk fara och att ta över mig när jag skulle börja frukta en farlig situation.

Och idag tar över den döde soldaten över mig spontant: både under vaken timmar och under sömn. Som ett resultat av detta lärde jag mig mycket om vapen och verktyg för självförsvar och om armens gasmasker (mot kemiska attacker).

 


 

Nekromantisk magi

med demonen Kleppoth

 

 

Demonen Kleppoth är beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Jag rekommenderar starkt att kombinera  nekromanti demonerna av Goetia och Grimorium Verum med demonen Kleppoth.

Kleppoth framkallar drömmar och visioner om de döda. Hörbara meddelanden under drömmar kommer att öka i frekvensen av händelserna.

Du kommer att få veta mer om de döda: hur de såg ut när de levde, hur mycket besparingar hade de samlat på sig och om de inte motsätter sig att samarbeta med dig.

Det är möjligt att vara i platoniska kärleksförhållanden med de döda. Om du och de döda är i mycket goda relationer, kommer du att ha magiska vänner med enorma krafter.

Efter en ritual med demonen Murmur och min favorit död soldat, kom en varelse till mig i min dröm (det var Murmur tror jag).

Varelsen gav mig en rosa servett och sa:

”Nu har du gjort kärleksmagi på din favorit soldat och snart kommer ni två att uppleva djup tillgivenhet för varandra. Han var en rik man, vi hittade ett belopp motsvarande 5000 USD i hans skattkammare i graven.

Om du vill gifta dig med honom, bör du veta att han gillar dig. Du kommer att bli en rik kvinna. ”

Innan jag började göra ritualer med Kleppoth, drömde jag inte så mycket om de döda.

 

 

 


 

De döda är mycket kloka

 

 

Jag har också blivit introducerad till annan död militär personal. Jag kallade på några Generaler för beskydd. På min begäran färdades den döde soldaten till USA och Grekland för att förse mig med några militära tillbehör.

Jag testade den döde soldaten och han gick till en militärbas. Senare blev jag chockad av hans lojalitet, snabb handling och utmärkta kunskaper i olika språk.

Min poäng är detta: innan du försöker göra magi med en död soldat, måste du testa den döde for dennes intentioner mot dig.

 

 

 


 

Kärlekspakter: detta vinner du

 

Fördelarna med att vara i livslånga kärleksavtal med en död soldat är:

du kommer att känna dig älskad och avgudad av soldaten

du kommer att hållas glad, trygg och beskyddad

du kommer att stödjas, beskyddas och bevakas dygnet runt

de döda soldaterna är extremt lojala och lydiga

du kommer att hjälpas åt att gå igenom svåra situationer

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft