Malkunofat & Set’s tunnel 23: penningmagi med demonen Malkunofat


 

 

 

 

 

 


 

Malkunofat & Sets tunnel 23

 

 

Malkunofat är en demon som har sitt hem i Set’s tunnel 13/23 eller tunnel 23. Set’s tunnel 23 löper från Samael och mot Golab. Om du känner till Livets Träd, löper tunnel 23 från Hod och mot Geburah.

 

 

 


 

Malkunofat och Set’s tunnel 23: Det Klifotiska Trädet

 

 

Tunnel 23 löper mellan Samael och Golab (Golachab). Denna tunnel är blå och den är fylld med vatten.
Tunnel 23 löper mellan Samael och Golab (Golachab). Denna tunnel är blå och den är fylld med vatten.

 

 

Om du skulle tycka att magin med Malkunofat är obegriplig, kan du göra penningmagi med demonen Bune från Goetia.

 

 

 


 

Malkunofat och Sets tunnel 23: Livets Träd

 

 

 

Livets träd med dess 10 sefirot och 22 stigar.
Detta är Livets Träd med dess 10 sefirot och 22 stigar.

 

 

Tunnel 23 löper mellan Hod och Geburah. Denna tunnel är blå i färg och den är fylld med vatten.

 

 

 


 

Malkunofat och Sets tunnel 23: motsvarigheterna

 

 

Motsvarigheterna för tunnel 23 finns beskrivna i boken Modern Magick (Donald Kraig). Men jag kunde inte använda sådana motsvarigheter, eftersom jag inte hade de grejer som behövdes.

Motsvarigheterna för tunneln 23 är sådana:

bokstav: mehm (מ) med värdet 40 och betyder vatten

Tarot kort: The Hanged Man

King Scale (färg): djupblå

Djur: örn, orm eller skorpion

Växt: lotus

Ädelstenar: beryl, akvamarin

Doft: onycha

Det enda jag hade hemma var en blå halsduk för att täcka mitt altare. Jag använde vatten i ett glas istället för en lotus.

 

 

 


 

Malkunofat och Sets tunnel 23: egenskaper

 

 

Det finns väldigt lite information om Malkunofat och bara V.K Jehannum har denna information på sin webbplats. Så, kort sagt, tog jag upp Malkunofat för magi, eftersom han kan hjälpa till med följande:

vinst av pengar och förmögenhet

minskning av djup rädsla

minskning av behovet av att kontrollera livet

exponering av bedrägerier

profetiska drömmar

psykiska krafter

minskning av ångest

ett skarpt sinne

Jag hittade också denna information om Malkunofat online på Occult Research:

 

 

Malkunofat

 

“Energier av poltergeistisk aktivitet, upplösning av handlingar, mörk materia och dess dolda energier, det okända, att hålla något tyst, multiplicera något och skapa överflöd i vilken form som helst, förmågan att se det dolda, få saker och situationer att avslutas, att få stopp på magi som man gjort tidigare, hjälp med förstöra andras magi, regn energi för att överväldiga och översvämma. “

 

 

 


 

Planering av ritualen och meditationen

 

Jag klättrade på Livets Träd med början från Malkuth. Jag nådde Yesod och klättrade mot Tiphareth. Jag fortsatte att klättra mot Daath.

Observera att jag är väldigt modern och väldigt förtjust i militära tillbehör och medeltida dräkter. När jag går på min kreativa visualiserings resa hamnar jag nästan alltid i lyxiga medeltida slott, militära baser och gamla båtar.

 

 

Jag började från Malkuth, passerade Yesod och Tiphareth och nådde Daath.
Jag började från Malkuth, passerade Yesod och Tiphareth och nådde Daath.

 

 

 

Malkuth – Yesod

 

 

Jag lyssnade på lugnande meditations musik och föreställde mig att jag körde en gyllene bil. Jag körde fortfarande runt omkring och igenom Malkuth, och seden körde in i en tunnel.

Då trampade demonerna på gasen och bilen började köra fort och på autopilot. Jag såg konstiga visioner.

Tunneln sprang mellan Malkuth och Yesod. Jag föreställde mig Yesod som en lila planet och demonerna bromsade bilen.

Jag öppnade ögonen och tittade på sigillet av Ärkeängeln Gabriel. Jag talade min evokation till Gabriel:

”Kära Ärkeängeln Gabriel, härskare över Yesod, kom till mig och var min följeslagare på min resa mot Tiphareth. Ta din plats i min bil och låt oss köra mot Solens sfär. ”

 

 

Detta är sigillet av Ärkeängeln Gabriel (Yesod).

 

 

Jag föreställde mig Ärkeängeln Gabriel (eller såg honom framträda) som en stilig man i silver uniform. Han såg nästan ut som en brandman för mig. Gabriel var vänlig och tog sin plats bredvid mig i min bil.

 

 

Yesod – Tiphareth

 

 

Vi körde mot Tiphareth och stannade vid bensinstationen. Jag fick en känsla att bensinstationen hade en koppling till demonen Sorath. Jag vet inte varför men stället kändes farlig och explosiv.

Vi träffade Ärkeängeln Raphael där. Raphael var väldigt stilig och han bar en gyllene kostym.

Jag öppnade ögonen och tittade på sigillet av Raphael. Jag talade min evokation:

”Kära ärkeängeln Raphael, härskare över Tiphareth, kom till mig och var min följeslagare på min resa mot Daath. Ta din plats i min bil och låt oss köra mot Daath. ”

Detta är sigillet av Ärkeängeln Raphael (Tiphareth).

Tiphareth – Daath

 

 

Vi stoppade vår bil vid en militärbas (Daath). Vi lämnade vår bil och flög med en helikopter ner mot Nahema. Vi lämnade helikoptern.

 

 

Nahema – Samael: tunnel 31

 

 

Jag tittade på sigillet av Nahema och kallade på henne. Jag bad henne öppna portarna till helvetet. Nahema hade någon automatisk enhet i handen och motorvägens portar öppnades.

Vi följde Nahema ett litet tag och körde sedan in i en underjordisk tunnel. Demonerna började köra snabbt som galna. Vi var nu i tunnel 31. Vi lämnade Nahema bakom.

Jag hittade den här informationen om tunnel 31 på webbplatsen Occult Research:

“Den 31sta vägen (tunneln) kallas Shaligu (letter shin ש). Det är källan till drakonisk Klifotisk energi och en sfär av kaos av Klifotiska former, att dra nytta ur den, och konsumera energi av denna tunneln, drakens väg, de krafter som de styr, Klifot drakarna i sin helhet, deras existens, deras eld, skapande, destruktiv och också  kreativ, styrka och makt att vinna, hedrade gudomliga domare och gudomliga “polis.”

Så här härskar Shaligu och jag kallade på Shaligu genom att titta på denna demons sigill: ”Shaligu, snälla kom till mig. Jag måste passera din tunnel. Snälla vägled mig mot Samael. ”

Vi nådde Samael med hjälp av Shaligu. Vi sa tack till Shaligu och reste vidare mot Golab. Detta är en tunnel fylld med vatten.

 

 

Samael – Golab: tunneln 23

 

 

Malkunofat är en demon som har sitt hem i Set’s tunnel 13/23 eller tunnel 23. Set’s tunnel 23 går från Samael och mot Golab. Om du känner till Livets Träd, går tunnel 23 från Hod och mot Geburah.

Ärkeänglarna Gabriel och Raphael stod bredvid mig. Jag öppnade ögonen och började stirra på sigillet av Malkunofat och kallade på honom.

 

 

Malkunofat: evokation

 

 

”Kära Malkunofat, jag har rest hit för att träffa dig. Jag blev dragen till dig, eftersom jag hade en dröm och en röst sa till mig: ”Snart kommer du att göra riktig mörk Satanisk magi av Kabbala”.

Jag blev väldigt rädd i drömmen. Jag svarade: “Nej, jag vill inte göra sådan magi, jag är rädd för intern förändring.”

Så, Malkunofat, jag kallar på dig. Snälla kom till mig. Jag behöver din hjälp, eftersom jag vill bekämpa min önskan att kontrollera mitt liv.

Jag önskar att öka på min inkomst. Jag vill tjäna mycket pengar, precis som män gör. Jag vill känna att jag har kontroll över mitt liv. ”

Jag stängde ögonen och föreställde mig att jag observerade fisk i ett enormt akvarium. Plötsligt förlyttades hela min själ och jag stod vid en sjöstrand. Jag var någonstans i Polen och navigerade en båt mot ett medeltida slott.

När jag nådde stranden, säkrade jag min båt och började gå mot mitt slott. Det var mitt slott och jag var en rik dam. Jag gick in i mitt slott med självförtroende och klättrade på de smala trapporna.

Snart var jag i ett rum med många kistor. Kistorna var fyllda med pengar och gyllene skatter. Jag tog upp en gyllene krona och satte den på huvudet. När jag tittade in i spegeln var jag klädd i en medeltida klänning. Jag var fantastisk.

När jag tittade ut genom fönstret upptäckte jag att jag var på stor höjd och det var morgon. Jag såg mig omkring och såg vapen och rustningar. Plötsligt satt jag på en tron ​​och män kysste min hand och stod på knäna före mig.

Omgivningen var på något sätt barbar, eftersom jag var medveten om svärd och yxor nära mig. Jag öppnade ögonen och började göra penningmagi.

 

 

Magi med Malkunofat. Set’s tunnel 23.
Magi med Malkunofat. Set’s tunnel 23.

 

 

Jag gjorde penningmagi och hällde ut kanel blandad med muskotnöt på Malkunofat’s sigill. Senare hälldes detta pulver ut på mattor i mitt hem. Efter magin började jag meditera igen.

Jag började navigera båten mot stranden. Min resa slutade. Jag tog vägen tillbaka till Malkuth: från Golab mot Geburah, från Geburah mot Hod och från Hod mot Malkuth.

Den här gången flög jag en jet och drack champagne.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft