Demonisk magi: infernaliska pakter med demonerna Lucifer och Belial


 

 

 

 

 

 


 

 

Demonisk magi kan göras på olika sätt. Du kan ingå pakter med demoner och även med de döda.
Demonisk magi kan göras på olika sätt. Du kan ingå pakter med demoner och även med de döda.

 

 

Demonisk magi kan göras på olika sätt. Du kan ingå pakter med demoner och även med de döda. Men det är klokt att bilda vänskapliga relationer med demonerna av ditt intresse och med de döda innan du ingår pakter.

Det här inlägget handlar om finansiella pakter med Lucifer och Belial. Dessa två demoner är kanske de mest kraftfulla när det gäller att manifestera en ökad inkomst på jobbet och locka nya affärsmöjligheter till dig.

Det finns också två andra mycket kraftfulla demoner som kan hjälpa dig att bli framgångsrik och rik. Dessa demoner är Lucifuge Rofocale och Mephistophilis.

 

 

Demonen Belial: Goetia

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Belial distribuerar höga tittlar och framgång, och han ger också bra demoniska tjänare. Denna demon ger förmåner från vänner och fiender. Demonen Belial måste ha  gåvor och offringar från utövaren av magi.

Om erbjudanden och gåvor inte ges till Belial, kommer han inte att hjälpa till och vilseleda häxan.

Källa: Goetia

 

 

Demonen Belial: Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Demonen Belial är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Det sägs att Kung Belial skapades efter Kejsaren Lucifer. Belial kastades ner från himmelen till jorden först och han var av den värdigaste sort.

Belial begränsas av Guds namn, och när han ges offer och gåvor, talar han sanningen. Men han kommer att lura och berätta lögner om han inte begränsas av gudomlig kraft.

Belial framträder i form av en vacker ängel som sitter i en flammande vagn. På förfrågan av häxan distribuerar han höga titlar och framgång, och ger förmåner från vänner och fiender.

På begäran ger Belial mycket goda demoniska tjänare. Belial styr 80 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Demonen Belial: hur kan han hjälpa dig?

 

Belial kan fixa banklån åt dig, tysta ner dina fiender i höga positioner och tvinga människor att betala tillbaka dina pengar till dig.

Om du behandlas dåligt kommer Belial att tvinga bråkmakarna att behandla dig bra. På grund av Belial’s förmåga att tränga in i människors undermedvetna är han en lämplig demon som kan hjälpa dig att vinna tvister i domstolen.

Belial har makt över varje man och kvinna, oavsett deras sociala status eller titel på jobbet. Belial är mycket bra på att övertyga människor att gilla dig. När människor gillar dig har de en tendens att skydda dig och behandla dig väl.

Belial är en av de mest kraftfulla demoner och han kan till och med skydda dig från fysiska faror och död (om du är en soldat och krigar, kommer Belial att förflytta dig till högre och tryggare positioner).


Vilken demonisk pakt är bäst för dig?

 

 

Så låt oss titta på skillnaden mellan två olika finansiella pakter:

en pakt för pengar med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis och

en pakt för mer pengar med Lucifer och Belial

 

 

 

 

En pakt med Lucifer, Lucifuge Rofocale & Mephistophilis

 

 

Demonen Mephistophilis finns beskriven i boken “Black Raven” (Faust) och detta är hans sigill.

 

 

Om du startar ditt företag (eller arbetar) och behöver stöd för att öka på inkomsten, kommer pakten med Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis att passa dig.

Dessa demoner vet vad som måste göras med avseende på ditt företag eller din valda karriären, och de kommer att vägleda dig.

Om ditt företag har potential att generera pengar åt dig (antag att du har några kunder just nu), kommer du efter ett tag att se ett enormt inflöde av pengar.

Jag sålde mitt kärleksliv till Lucifer, Lucifuge Rofocale och Mephistophilis och jag var singel under tio år. Jag var mycket upptagen med arbete!

Nedan erbjuder jag dig en video om pakter med Lucifer och hur man gör sådana pakter. Jag talar också om betalningen för demonernas tjänster.

 

 

 

 

 

 

En varning om pakter med demoner

 

 

”I den första delen av Grimorium Verum finns olika sigill och instruktioner för att kalla på Djävulen och hans demoner, för att få demonerna att komma och ta med allt du ber dem att ta med.

Dessa slags varelser ger ingenting för ingenting. Demonerna ger dig inte sina tjänster gratis. De vill alltid ha en viss betalning.

Demonerna tjänar bara sina närmaste vänner. Det finns två slags pakter: tyst (en tyst pakt) och den uppenbara (formulerade pakten).

Det finns olika typer av demoner: vissa är goda och andra är onda. När du ingår en pakt och måste betala till demonerna för deras hjälp (något som tillhör dig), måste du vara försiktig. ”

Källa: Grimoirium Verum


 

En pakt med Lucifer och Belial

 

 

Demonen Lucifer finns beskriven i Grimorium Verum och detta är hans sigill.

 

 

Denna finansiella pakt med Lucifer och Belial passar dig om du är etablerad i ditt företag eller din karriär, och du är nöjd med din inkomst.

Men du vill ha mer pengar. När vi blir bekväma med mer pengar växer våra utgifter automatiskt: vi flyttar till ett större hus, köper mer varor och tjänster.

Efter ett tag inser vi att vi vill ha extra pengar för exotiska resor och professionella barnvakter, och tränare för husdjur.

Pengar gör livet också mycket bekvämt och tryggt. Lucifer och Belial kan hjälpa dig att få en löneförhöjning på ditt arbete.

Belial kan hjälpa dig att bli framgångsrik i din valda karriär, eftersom han distribuerar framgång och titlar.

Pakten med Lucifer och Belial löper under fem år. Detta är en mycket bra tidsram som visar framsteg i arbete eller i företagandet.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft