Demonen Paimon från Goetia och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Paimon finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 


Demonen Paimon beskrivs i Goetia och i Pseudomonarchia Daemonum. Paimon nämns också i The Discoverie of Witchcraft och i några andra gamla Occulta böcker.

Nedan hittar du en blandning av information om Paimon och förhoppningsvis kommer du att kunna kalla på denna demon. Så låt oss börja prata om Paimon.

 

 

 


 

Demonen Paimon: Goetia

 

 

Paimon är den 9de demonen, han rankas som en Kung och han lyder Lucifer. Han framträder som en man som rider på en kamel.

Paimon kan lära dig alla konster och vetenskaper, och även förklara andra hemliga saker. Paimon ger värdighet och om det är hans vilja gör han vilken person som helst underlagt häxan.

Dessutom kan Paimon ge dig bra demoniska tjänare, och sådana som kan lära dig alla konster. Denna demon styr 200 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Paimon: Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Paimon kommer ridande på en kamel och han har sällskap av män med trompeter, cymbaler och olika musik instrument. Paimon kan lära dig alla filosofier och vetenskaper, göra dig klok och avslöja hemliga saker för dig.

Demonen Paimon ger värdighet och erkännande och gör vilken som helst person underkastad häxan. Han ger bra demoniska tjänare som kan ge dig förståelsen för alla konster.

Paimon har kommando över 200 legioner av demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Paimon: Daemonolatry Goetia

 

 

Demonen Paimon finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Paimon kan ge dig förståelse för Alchemy. Kalla på Paimon om du arbetar med kreativa projekt eller om du behöver komma med en handlingsplan.

Paimon kan hjälpa till att förstå människor på en emotionell nivå.

Källa: Daemonolatry Goetia av S. Connolly

 

 

 


 

Paimon: min magi for klienter

 

Paimon har hjälpt mina klienter att bli skickliga dansare och begåvade revisorer. Resultaten började visa sig efter ett par månader sedan det ögonblick som jag hade gjort magi med Paimon.

 

 

 


 

Motsvarigheterna: Sol

 

 

Kungarna av Goetia, inklusive Paimon, kommer från regionen i eller i närheten av Klifan Tagaririm (Thagirion). Tagaririm är skalet av Tiphareth.
Kungarna av Goetia, inklusive Paimon, kommer från regionen i eller i närheten av Klifan Tagaririm (Thagirion). Tagaririm är skalet av Tiphareth.

 

 

Paimon rankas som en kung. När jag gör ritualer med kungarna av Goetia använder jag motsvarigheterna av Tiphareth för Thagirion (Tagaririm):

Styrande planet: Sol

Dag: söndag

Astrologisk timme: Sol

Sigill av papper: gult

Sigill av metall: guld

Färg på stearinljuset: gul (guld)

Antal (mummer i magi): 6

Växt: solros (använd frön)

Halvädelsten: Topaz

Den bästa dagen för ritualer med Paimon är söndag. Du kan finjustera din magi genom att göra den under den astrologiska timmen av Sol.

Jag erbjuder dig en liten video om Kungarna av Goetia och deras förmågor.

 

 

 

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft