Demonen Barbatos från Goetia och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Barbatos finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

Demonen Barbatos beskrivs i flera gamla Ockulta källor. I det här inlägget hittar du en blandning av användbar information om Barbatos och den hjälper dig att kalla på denna demon.

 

 


 

Demonen Barbatos:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Barbatos är en stor Jarl (rankning) och också en Hertig. Han dyker upp tillsammans med fyra Kungar, som tar med sig sina tjänare och stora trupper.

Barbatos kan lära dig att förstå fåglarnas språk, skällandet av hundar och ljudet från tjurar, och röster från alla levande varelser. Denna demon upptäcker skatter som är dolda av trollkarlar.

Barbatos vet allt om det förflutna och om framtiden. Han försonar vänner. Han för ihop människor som har makt och kraft. Denna demon härskar över 30 legioner av små djävlar.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demonen Barbatos:

Goetia & Daemonolatry Goetia

 

Demonen Barbatos finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

Barbatos är en Hertig och härskar över 30 legioner av demoner. Han kan lära dig djurens och fåglarnas språk. Denna demon vet allt om det förflutna och framtiden. Han hjälper till att samla vänner och allierade runt dig.

Enligt S. Connolly kan Barbatos hjälpa dig om du har behov av att komma i kontakt med din demoniske tjänare. Barbatos hjälper också till att stoppa häxkrig.

Och till sist kan Barbatos kontaktas när du behöver skydda ditt hem från dolda magiska attacker.

Källa: Goetia & Daemonolatry Goetia av S. Connolly

 

 


 

Demonen Barbatos:

en video

 

Jag har kallat på Barbatos i syfte att lära mig kakaduornas språk, eftersom jag äger ett sådant husdjur. Förmågan att förstå kakaduans ljud och kroppsspråk  gavs mig direkt av Barbatos.

Den här videon handlar om Barbatos och hur han kan hjälpa människor att kommunicera med djur genom att lära människor djurens språk.

 

 

 

 


 

Min blogg

 

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft