Demonen Glasya-Labolas från Goetia och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demonen Glasya-Labolas finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Glasya – Labolas beskrivs i flera gamla Ockulta källor: Goetia, Pseudomonarchia Daemonum, Oberons bok och andra gamla böcker om magi.

Nedan hittar du en användbar blandning av information om Glasya – Labolas och förhoppningsvis hjälper den dig att kalla på denna demon.

 

 

 


 

Glasya–Labolas: Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Glasya-Labolas heter också Caacrinolaas eller Caassimolar. Han rankas som President. Han lär ut massor av saker och ger även förmågan att förstå samtidens och framtidens problem.

Glasya-Labolas hjälper dig att bli älskad av både vänner och fiender. Han hjälper också en man att bli osynlig. Denna demon styr 36 legioner av underlägsna demoner.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Demonen Glasya–Labolas: Goetia

 

 

Den 25te demonen är Glasya-Labolas. Han är både President och Jarl. Glasya-Labolas lär ut alla konster och vetenskaper mycket snabbt och han är ”författaren av blodsutgjutelse och mord”.

Denna demon hjälper dig att förstå frågorna som rör det förflutna och framtiden. Han kan hjälpa dig att bli älskad av dina vänner och fiender. Han kan också få en man att bli osynlig.

Glasya-Labolas styr 36 legioner av demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Glasya – Labolas: Daemonolatry Goetia

 

 

Denna demon kan kallas när och om du behöver mer integritet när det gäller dina projekt: att hålla dina projekt dolda eller hemliga från omgivningen.

Glasya-Labolas informerar utövaren av magi om vad som faktiskt händer i omgivningen. Glasya-Labolas kan göra vänner och fiender omedvetna om dina planer och handlingar.

Denna demon kan hjälpa dig med förbannelser på dina fiender.

Källa: Daemonolatry Goetia av S. Connolly

 

 

 


 

Demonen Glasya-Labolas & Demonen Focalor

 

 

Demonen Focalor finns beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

En liknande demon är Focalor, men Focalor undervisar inte i någon konst. Focalor kan skydda dig från farliga människor.

 

 

 


 

Glasya-Labolas: både President & Jarl

 

 

Glasya-Labolas är både President och Jarl. Så säger Goetia om denna demon. Goetias Presidenter kommer från Klifan Samael (skalet av Hod) och Goetias Jarlar kommer från Klifan av Golab (skalet av Geburah).

Du kan kalla på Glasya-Labolas under tisdagar och under onsdagar. Du kan också finjustera din magi genom att göra den under de astrologiska timmarna av Merkurius och Mars.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft