Demonen Bune från Goetia och hur han kan hjälpa dig


 

 

 

 

 


 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Demonen Bune beskrivs i flera gamla ockulta böcker: Goetia, Pseudomonarchia Daemonum och Discoverie of Witchcraft. Nedan hittar du användbar information om Bune.

Förhoppningsvis hjälper denna information dig att kalla på Bune.

 

 

 


 

Demonen Bune: Goetia

 

 

Bune eller ibland även kallat för Bime, är Goetias 26te demon. Han rankas som Hertig. Bune uppenbarar sig i form av en drake med tre huvuden. Hans första huvud är av en hund, det andra är av ett sagodjur, och det tredje huvudet är av en man.

Bune talar med en hög och lugn röst. Denna demon förflyttar de dödas själar  och även samlar dem tillsammans med sina demoner på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han är pålitlig och ger sanna svar på dina frågor. Demonen Bune befaller 30 legioner demoner.

Källa: Goetia

 

 

 


 

Bune: Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Demonen Bune är beskriven i Goetia och detta är hans sigill.

 

 

Bune är en hertig och han dyker upp som en drake med tre huvuden. Hans tredje huvud är av en man. Bune pratar med en fin röst. Han hjälper de döda att ändra sin plats och han också samlar djävlarna och de döda på gravarna.

Bune gör människor rika och kloka. Han ger sanna svar på alla dina frågor och du kan lita på Bune. 30 legioner av demoner lyder Bune.

Källa: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

 


 

Bune är en nekromanti demon

 

 

Bune är en av de bästa nekromanti demonerna av Goetia och han kan lära dig nekromanti och nekromatisk magi. Vilka är de andra nekromanti demoner av Goetia då? De är Samigina, Bifrons, Murmur och Belial.

Du kan också göra penningmagi med Bune. Denna demon är väldigt hjälpsam och generös. Du kan också göra nekromantisk penningmagi när du kallar på Bune (blod och jord från graven används).

De döda har enorm kapacitet att påverka livet av levande på ett positivt sätt. De döda vet framtiden, nuet och det förflutna.

 

 

 


 

Min blogg

Här är min blogg.

Här är mina engelska sidor: Pitchblackcraft